Wednesday 19 May 2010

i'm grazing in the rain... doo-dloo-doo-doo-doo-doo...doo-dloo-doo-doo-doo-doo

11 comments:

Absurdity said...

gummo!!!!!!!!great movie

Absurdity said...

si binenteles, inedita compozitie!!!

Vass Lehel said...

Nagyon kemeny, sot egyenesen vad.
Gratula a képért es a dalért is.

Ana said...

Faina!

Várday Béla said...

Esős időben nagyon kell vigyázni a lábbelire. Hasznalat után mindig le kell törölni, meg kell szárítani, és bekenni cipőkrémmel.
De hol lehet rózsaszín "cipőboxot" kapni vajon?

hajdu tamás said...

multsam :)
beci, az a cipo megvan rendesen tervezve. nem marad meg rajta az eso. komplex mernoki tervezesek alapjan vannak rajta lyukak, hasadekok, ezeken keresztul az esoviz bekerul a belso terbe. eso utani sima labtorlessel meg lehet uszni. rózsaszín "cipőbox" biztos van, ha jol utannanezunk szerintem meg sajat internetes forumja is akad :)

Várday Béla said...

:)
A cipőkrém vásárlásakor figyelni kell a 100-as színkódra valamint a gyártó leírására: "Felújítja a színeket, táplálja és puhán tartja a bőrt. Véd a víztől és a szennyeződésektől, megakadályozza a bőr repedését. Csillogó fényt ad."
Ilyen típusú lábbelinél érdemes a krémet a lábra felvinni, hogy táplálja és tartsa puhán a bőrt, védjen víztől és kosztól.
Ja és fotózásnál a polárszűrő kötelező - a csillogó fény miatt.
:)
Üdv

hajdu tamás said...

igy van, es ne felejtsuk el a köröm és lábgomba-ra tett gyogyito hatasat sem, ami nem mellekes egy egesseges lábnak, es meg ND szuronek is elmegy ha ugyesen bekened az uveget.

jazza said...

röviden véleményelve, minden tekintetben remek fotó...gratulálok

hajdu tamás said...

koszi :)

Szabó Szilárd said...

Hát hol lehet még ilyet fotózni szép hazánkon kívül? (Ez a témának szólt.) A kompozíció, a színek, a hangulat, egyszerűen fogalmazva: nagyon jó! (Ez az alkotónak.)